Termometr do mięsa Kinghoff (KH-3697)
Cena
Widoczna po zalogowaniu: Zaloguj się
Dodatkowe informacje
sprzedaż na opakowania: tak
waga: 0.06 kg
Sprzedawca
Dodatkowe informacje
Lokalizacja: mazowieckie
Użytkownik w CHH.pl: alpenburg
Opis Produktu
<p>Podczas obróbki cieplnej potrawy muszą osiągnąć we wnętrzu właściwą dla siebie temperaturę:</p>
<p>wołowina powinna osiągnąć min. 63° C;</p>
<p>drób i wieprzowina - min. 74° C przez co najmniej 2 minuty;</p>
<p>potrawy regenerowane - min. 75° C;</p>
<p>potrawy przechowywane - min. 63° C.</p>
<p>Temperatura powinna być mierzona w środku potrawy - sonda musi znajdować się w najgrubszej części mięsa - z dala od kości. Jeżeli produkt ma nieregularny kształt lub danie składa się z kilku składników, to temperatura powinna być mierzona w kilku miejscach.</p>
<p></p>
<p><strong>Cechy:</strong></p>
<p>- Termometr wykonany ze stali nierdzewnej.</p>
<p>- Czytelna tarcza z motywami zwierząt.</p>
<p>- Dokładność potwierdzona certyfikatem.</p>
<p>- Wskazuje temperaturę od 0C do 120C.</p>
<p></p>
<p><strong>Wymiary:</strong> </p>
<p>-Średnica(cm): 5</p>
<p>-Długość(cm): 14</p>