Maszynka do tenderyzowania mięsa, żeliwo Kinghoff (KH-1528)
Cena
Widoczna po zalogowaniu: Zaloguj się
Dodatkowe informacje
sprzedaż na opakowania: tak
waga: 2.19 kg
Sprzedawca
Dodatkowe informacje
Lokalizacja: mazowieckie
Użytkownik w CHH.pl: alpenburg
Opis Produktu
<p>Żeliwna maszynka do rozbijania mięsa na kotlety. Nadaje się do każdego typu mięsa: wieprzowiny, wołowiny, drobiu. Zastępuje tradycyjny tłuczek, którym przygotowujemy kotlety. Znacząco przyśpiesza proces przygotowania mięsa do dalszej obróbki.</p>
<p></p>
<p><strong>Cechy:</strong></p>
<p>- Wykonana z wytrzymałego żeliwa</p>
<p><br/> - Ręcznie obsługiwana, łatwa w użyciu</p>
<p><br/> - Składa się z dwóch żeliwnych wałków z kolcami</p>
<p><br/> - Trwała i niezawodna</p>
<p><br/> - Nadaje się do wszystkich mięs, w tym wołowiny, wieprzowiny, kurczaka</p>
<p><br/> - W zestawie wsporniki do montażu, które można zamocować na dowolnym stole lub blacie</p>
<p><br/> - Łatwa do czyszczenia. Myć wyłącznie ręcznie stosując delikatne detergenty.</p>
<p></p>
<p><strong>Wymiary:</strong></p>
<p>- Wymiary maszynki: 24 cm x 22 cm x 7 cm</p>
<p>- Wymiary otworu na mięso: 10 cm x 2 cm</p>
<p>- Max. grubość blatu: 4 cm</p>
<p>- Waga - około 3 kg</p>