TERMOMETR DO MIĘSA SZPILKOWY SONDA (TERMO005)
Cena
Widoczna po zalogowaniu: Zaloguj się
Dodatkowe informacje
sprzedaż na opakowania: nie
waga: 0.2 kg
Sprzedawca
Dodatkowe informacje
Lokalizacja: mazowieckie
Użytkownik w CHH.pl: alpenburg
Opis Produktu
Bardzo solidnie wykonany termometr bimetaliczny ze stali nierdzewnej, z długa sondą (12 cm), idealny do pieczenia drobiu, wieprzowiny, wołowiny lub cielęciny.
Użycie:
- piecyk
- szynkowar
- wędzarnia
- wędzonka
- grill
- kuchnia domowa
- Yerba Mate
- płyny: wina, kawy, herbaty, sosy, itd.
- zamrażarka, lodówka, chłodnia
- kompostownik
- pieczarkarnia
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia uszkodzeń lub zabrudzenia, prosimy korzystać z trwałej i bezpiecznej osłonki na szpikulec, znajdującej się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C o do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-1,5°C
- średnica tarczy: 5,4 cm
UWAGA: Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia!!
Waga brutto: 55 g
Użycie:
- piecyk
- szynkowar
- wędzarnia
- wędzonka
- grill
- kuchnia domowa
- Yerba Mate
- płyny: wina, kawy, herbaty, sosy, itd.
- zamrażarka, lodówka, chłodnia
- kompostownik
- pieczarkarnia
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia uszkodzeń lub zabrudzenia, prosimy korzystać z trwałej i bezpiecznej osłonki na szpikulec, znajdującej się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C o do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-1,5°C
- średnica tarczy: 5,4 cm
UWAGA: Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia!!
Waga brutto: 55 g